Aanbod

Pakket 1

Zien

De eerste stap is creëren van bewustzijn. We staan stil bij de denkbeelden en de werkwijze in de organisatie. We onderzoeken hoe deze gewoontes de manier van denken en doen bepalen. Het inzicht dat ons handelen geconditioneerd is door gewoontes geeft de kans om te veranderen. We beseffen dat we een keuze hebben om zaken anders te doen.

Strategische sessie
Waar staan jullie? Wat is de behoefte? En wat is er nodig? Door het stellen van de juiste vragen wordt jullie behoefte duidelijk. Door helderheid te creëren kunnen wij naadloos aansluiten bij jullie behoeften.

Inspiratie
Het grootste gedeelte van ons denken en doen is onbewust. Daarom is bewustwording de eerste stap bij het veranderen van houding, gedrag en hoe je naar de wereld kijkt. Wij creëren bewustwording door op een inspirerende manier te laten zien dat het anders kan. Dit doen we door mensen aan t woord te laten die al bewezen en op een succesvolle manier vernieuwende manier van werken toepassen.

Evaluatie
Zien is pas de eerste stap naar verandering van houding en mindset. Wat hebben we geleerd en wat kunnen we nog meer voor elkaar betekenen?

Inbegrepen:

 • Strategie sessie
 • Inspiratie sessie
 • Evaluatie

Deelnemers: 10-15
Looptijd: 0 -2 maandenOnze andere pakketten...

Pakket 2
Zien & Beleven

Jouw team wordt zich bewuster van haar organisatie en context. Deelnemers gaan geinspireerd op zoek naar gedeelde waarden en ambitie en schetsen gezamenlijk een toekomstscenario.

 • Strategie sessie
 • Inspiratie sessie
 • Toekomstbeleving
 • Evaluatie

Deelnemers: 10-15
Looptijd: 2 - 4 maanden

Pakket 3
Zien, Beleven & Bewegen

We creëren bewustwording en gaan zien dat het anders kan. Samen gaan we ervaren wat mogelijk is en ontdekken we gezamenlijke ambities. Met behulp van een expert met ‘t juiste voorbeeld gedrag (cultuurdrager) en leiderschap wordt de transformatie gerealiseerd.

 • Strategie sessie
 • Inspiratie sessie
 • Toekomstbeleving
 • Inzet verandergids
 • Evaluatie

Deelnemers: 10-15
Looptijd: 6 -12 maanden

Ziet jouw
uitdaging er
anders uit?

Wil je het anders? Dat kan! Weet je al hoe of wil je daar met ons over in gesprek? Wij helpen je graag verder.

Rent an Expert
Een Gemeentebeweger over de vloer

Wij helpen ambitieuze gemeenten die willen meebewegen met de huidige tijdgeest, aan bevlogen talentvolle experts die (door hun manier van werken) in staat zijn beweging te creëren zodat flexibiliteit en ruimte ontstaat voor nieuwe manieren van werken en organiseren waardoor mensen makkelijker meebewegen naar een effectieve duurzame organisatie die aansluit bij de samenleving van morgen.

Maatwerk
Passende trajecten voor specifieke vragen

Ziet jouw vraag er anders uit? Wil je bijvoorbeeld een coach of iemand die je scherp houdt of regelmatig even de spiegel voorhoudt? Of wil je gemeente breed aan de slag en ben je op zoek naar een speciale ervaring om op een effectieve manier alle neuzen dezelfde kant op te krijgen? Of weet je niet precies wat je wilt maar weet je wel dat er iets moet gebeuren. Laat het ons weten, wij denken graag mee.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze inspiratiemail met tips,
ervaringsverhalen en aanbiedingen over future proof organiseren

Voornaam

E-mailadresinfo@gemeentebewegers.nl
06 104 493 70 (Marieke van der Meché)