​Referenties.

profile-pic

Het was een belevingssessie die stof tot nadenken geeft

Het was een belevingssessie die stof tot nadenken geeft. Precies waarom ik mijn relatie Marieke van der Meché van Gemeentebewegers aanbood om hier een dag verslag te leggen middels een blog. Ze werkt met de inspirerende koplopers in de publieke sector en daar hangt een goede energie. Ik heb inzicht opgedaan op een terrein dat normaal niet in mijn scope ligt en daarnaast heb ik netwerk opgebouwd. Ik heb geleerd en een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

Jan Fokke Oosterhof
profile-pic

Interessant!

Was heerlijke ochtend Marieke; goed gezelschap, prachtige locatie, interessant onderwerp, inspirerende creatieve playground en lekkere versnaperingen. Wat wil een mens nog meer op zijn vrije vrijdagochtend. Wat mij betreft tot de volgende Gemeentebewegers belevingssessie!

Pien Chrispijn
profile-pic

Heel mooi traject

Ik vond het het Gemeentebewegers Koplopers Netwerk een heel mooi traject. Diagram, schakelen, kunnen plaatsen van wat er gaande is. Daarmee werd ‘t voor mij heel helder. Het geeft veel meer inzicht in wat je er zelf mee kan als persoon en maakt het ook makkelijker om met de turbulentie van alle dag om te gaan. Je gaat hele persoonlijke dingen met elkaar delen. Het blijkt dat de dynamiek overal hetzelfde is. De verbanden die Huibert heeft laten zien, zijn van hele grote toegevoegde waarde!

Marco Witkamp Domeinmanager van HLTsamen
profile-pic

Heerlijk gesprek

Het was een bijzondere ochtend op een hele gave locatie. Aan de hand van het persoonlijke verhaal van Harry Coumans gingen wij in gesprek over hoe je beweging van binnenuit creëert. De start, aarden en er oprecht met elkaar zijn, gevolgd door een door Harry gezongen Limburgs lied, zet de inspirerende toon voor wat volgt. Met ieders eigen ervaringen, vragen en perspectieven bracht dit een heerlijk gesprek voort. De tijd vloog werkelijk voorbij. Èn ik reed naar huis met een direct bruikbaar idee voor een heidag met collega’s komende week! Kortom, ik heb er van genoten. Dank jullie wel!

Jaap Lange Gemeente Utrechtse Heuvelrug
profile-pic

Marieke voelt trends goed aan

Marieke van der Meché is enthousiast en gedreven. Ze is een van de drijvende krachten achter Gemeentebewegers. Zij weet de trends goed aan te voelen en die te verbinden met het heden. Ze weet van Gemeentebewegers een beleving te maken die elk jaar steeds een andere meerwaarde heeft en betekenis t.o.v. standaard workshops/seminars.

Judith Harmsen Gemeentesecretaris
profile-pic

Ontzettend inspirerende bijeenkomst

Ik vond het een ontzettend inspirerende bijeenkomst. Samen kijken hoe transitie ook daadwerkelijk transformatie wordt. Geïnspireerd worden door 84 jaar ervaring (door raadgever Cees Zwart) en wetenschappelijke kennis. Een stuk verdieping om beweging te generen. Dat is wat deze dag mij gebracht heeft.

Hinde Dijkhuis Concernstrateeg Gemeente Lelystad
profile-pic

Marieke heeft precies goed aangevoeld wat we nodig hadden

Dankzij de interimbemiddeling van Gemeentebewegers hebben wij nu iemand die zowel op ‘t proces en de inhoud veel waarde toevoegt als ook de nodige beweging op gang brengt. Dit doet ze door op de juiste momenten de juiste interventies te plegen. Dit is voor mij een enorme ondersteuning en heel fijn dat we nu mooie stappen samen aan ’t maken zijn. Marieke heeft precies goed aangevoeld wat we nodig hadden.

Willemijn Streutker Interim proces manager Gemeente Utrechtse Heuvelrug
profile-pic

Marieke kijkt echt wat er nodig is

‘Ik bel Marieke omdat ik iets speciaals zoek. Iemand met die en die eigenschap, iemand die echt iets komt toevoegen. Iemand die echt kwaliteit levert, want nu moet er echt iets op gang gebracht worden. Marieke kiest standaard voor een niet standaard benadering, en dus in deze tijd van schaarste, is zij in staat om tot een creatieve oplossing te komen. Bovendien luistert ze echt naar de vraag en hierdoor voel ik me begrepen. Marieke heeft een hele persoonlijke benadering en wil niet zomaar iemand ‘slijten’ maar kijkt echt wat er nodig is’.

Paul Schuurmans directeur Omgevingsdienst

Ga in gesprek met ons.

Een frisse blik van buiten kan vaak helpen om zaken weer helder te zien. Wij komen graag in gesprek om samen mogelijkheden en nieuwe kansen ten aanzien van de toekomst te ontdekken.