​Referenties.

profile-pic

Marieke voelt trends goed aan

Marieke van der Meché is enthousiast en gedreven. Ze is een van de drijvende krachten achter Gemeentebewegers. Zij weet de trends goed aan te voelen en die te verbinden met het heden. Ze weet van Gemeentebewegers een beleving te maken die elk jaar steeds een andere meerwaarde heeft en betekenis t.o.v. standaard workshops/seminars.

Judith Harmsen Gemeentesecretaris
profile-pic

Ontzettend inspirerende bijeenkomst

Ik vond het een ontzettend inspirerende bijeenkomst. Samen kijken hoe transitie ook daadwerkelijk transformatie wordt. Geïnspireerd worden door 84 jaar ervaring (door raadgever Cees Zwart) en wetenschappelijke kennis. Een stuk verdieping om beweging te generen. Dat is wat deze dag mij gebracht heeft.

Hinde Dijkhuis Concernstrateeg Gemeente Lelystad
profile-pic

Heel mooi traject

Ik vond het het Gemeentebewegers Koplopers Netwerk een heel mooi traject. Diagram, schakelen, kunnen plaatsen van wat er gaande is. Daarmee werd ‘t voor mij heel helder. Het geeft veel meer inzicht in wat je er zelf mee kan als persoon en maakt het ook makkelijker om met de turbulentie van alle dag om te gaan. Je gaat hele persoonlijke dingen met elkaar delen. Het blijkt dat de dynamiek overal hetzelfde is. De verbanden die Huibert heeft laten zien, zijn van hele grote toegevoegde waarde!

Marco Witkamp Domeinmanager van HLTsamen
profile-pic

Marieke heeft precies goed aangevoeld wat we nodig hadden

Dankzij de interimbemiddeling van Gemeentebewegers hebben wij nu iemand die zowel op ‘t proces en de inhoud veel waarde toevoegt als ook de nodige beweging op gang brengt. Dit doet ze door op de juiste momenten de juiste interventies te plegen. Dit is voor mij een enorme ondersteuning en heel fijn dat we nu mooie stappen samen aan ’t maken zijn. Marieke heeft precies goed aangevoeld wat we nodig hadden.

Willemijn Streutker Interim proces manager Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Ga in gesprek met ons.

Een frisse blik van buiten kan vaak helpen om zaken weer helder te zien. Wij komen graag in gesprek om samen mogelijkheden en nieuwe kansen ten aanzien van de toekomst te ontdekken.