De volgende belevingsdag

Een paar weken geleden hebben we met Judith Harmsen (Gemeentesecretaris gemeente Berkelland) en Roel Simons (Journaal van de toekomst) gesproken over de volgende gemeente belevingsdag met als thema ‘verbinden’. Ons idee is dat het weer tijd wordt om écht te verbinden en gemeenten hebben, zeker nu, hier een leidende rol in. Wij willen graag bij onze volgende belevingsdag hieraan een krachtige impuls geven, maar ook laten zien hoe dit aangepakt kan worden. Uitgangspunten van de belevingsdag:

1. Met elkaar beleven van een actueel thema
2. Actief participeren als bestaand (management) team of nieuw te vormen team
3. De bijzondere locatie en het thema vullen elkaar aan
4. Voor en door gemeentemensen
5. Zonder winstoogmerk

De uitwerking is nu nog in volle gang dus daar kunnen we nog niet te veel over loslaten. Wel kunnen we alvast verklappen dat het weer een bijzonder locatie gaat worden. Dit keer zelfs meerdere locaties omdat we het gaan beleven midden in de samenleving, daar waar al de verbindingen zijn ontstaan, gewoon door bijzondere mensen met bijzondere initiatieven. We hebben de datum gepland op 30 oktober.

Tijdens deze belevingsdag geven we de mogelijkheid om verbindingen dwars door de organisatie te maken. Kom met een team en versnel daarmee het samenwerkingsproces in je organisatie zodat alle afdelingen aangehaakt blijven. Alleen door het maken van de juiste verbindingen kan deze grote operatie goed slagen! Aanmelden kan hier.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Vond je dit interessant? Klik dan op de knoppen hieronder om het te delen met je netwerk. En laat hieronder een reactie achter!

Marieke van der Meché

Marieke van der Meché is een beweger pur sang. Met haar netwerk van Gemeentebewegers, voortrekkers voor de nieuwe economie, ondersteunt zij ambitieuze gemeenten die willen meebewegen met de huidige tijdgeest om de beweging naar een ‘eigentijdse’ organisatie in gang te zetten, zodat impact toeneemt en duurzame vooruitgang geboekt wordt.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x