WIE ZIJN WIJ

Gemeentebewegers is een logisch vervolg op de belevingen (via Gemeentebeleving.net) die wij afgelopen jaren hebben georganiseerd om verandering en vernieuwing binnen en tussen gemeenten te stimuleren.

Oorspronkelijk kwamen we bij elkaar ter inspiratie en om ervaringen en kennis uit te wisselen. We hebben allemaal veel ervaring bij en met gemeenten en het gesprek ging dan al snel over gemeenten, wat kan anders, beter? Er  blijkt een grote noodzaak tot verandering! Wij zien veel kansen voor gemeenten ten aanzien van de toekomst. Daarom zijn we in actie gekomen. Door het organiseren inspiratiesessies, belevingen en het verbinden van koplopers, willen we een bijdrage leveren aan het opgang brengen van een beweging van vernieuwing en verandering binnen en tussen gemeenten. Want door een andere manier van kijken, organiseren van werk en leidinggeven is er nog veel winst te behalen.

Gemeentebewegers vinden elkaar met als doel om betekenisvolle organisaties te creëren. Organisaties die iets toevoegen aan de samenleving, waar mensen kunnen doen wat ze moeten doen en wat er toe doet. Zonder belemmerende regels, onnodige mechanismen en bureaucratisch geneuzel.

Initiatiefnemers Gemeentebewegers


Marieke van der Meché

Marieke van der Meché is resultaatgericht en een gedreven verbinder, initiatiefnemer van Gemeentebeleving en Gemeentebewegers: impactvolle belevingen voor gemeenten die vooruit willen.

Marieke gelooft in openheid in organisaties, waar mensen ruimte en vertrouwen krijgen om de dingen te doen waar ze goed in zijn en die er toe doen.

Met Gemeentebewegers wil Marieke terug naar de essentie, talenten van mensen aanspreken en ze verleiden in actie te komen zodat ze het verschil durven maken en betekenis vinden in hun werk en maximale impact hebben op de samenleving.

Email: marieke@gemeentebewegers.nl
telefoon: 06-10449370
Linkedin: Marieke van der Meché


Solita Bruning

Solita gelooft dat alle kennis om te ontwikkelen aanwezig is in de organisatie.

Het is slechts een kwestie deze op de juiste manier te ontsluiten. Als organisatie-ontwikkelaar, sociale innovator en HR-strateeg streeft zij naar een wereld:

Waarin meer wordt geluisterd naar elkaar. 

Van meer openheid, omdat dit leidt tot verbinding, zodat we samen de dingen doen die ertoe doen.

Met Gemeentebewegers beoogt Solita lef in gemeentelijke organisaties aan te spreken, omdat de maatschappij dit van hen vraagt.

Email: solita@gemeentebewegers.nl
telefoon: 06-52450016
LinkedIn: Solita Brüning

Ben jij een interimmer met een future proof mindset?
Jij weet dat blauwdrukken niet meer bestaan en organiseert organisch. Je manier van leren is door te doen en te experimenteren. Je hebt moed, bent integer en blijft trouw aan je eigen waarden. Je durft mensen aan te spreken en gaat voor een bijdrage in het grotere geheel.

Neem contact op →

Wil je op de hoogte blijven?

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE INSPIRATIEMAIL MET TIPS,
ERVARINGSVERHALENEN AANBIEDINGEN OVER FUTURE PROOF ORGANISEREN

Voornaam

E-mailadresinfo@gemeentebewegers.nl
06 104 493 70 (Marieke van der Meché)