WIE ZIJN WIJ

Gemeentebewegers is een logisch vervolg op de belevingen (via Gemeentebeleving.net) die wij afgelopen jaren hebben georganiseerd om verandering en vernieuwing binnen en tussen gemeenten te stimuleren.

Oorspronkelijk kwamen we bij elkaar ter inspiratie en om ervaringen en kennis uit te wisselen. We hebben allemaal veel ervaring bij en met gemeenten en het gesprek ging dan al snel over gemeenten, wat kan anders, beter? Er  blijkt een grote noodzaak tot verandering! Wij zien veel kansen voor gemeenten ten aanzien van de toekomst. Daarom zijn we in actie gekomen. Door het organiseren inspiratiesessies, belevingen en het verbinden van koplopers, willen we een bijdrage leveren aan het opgang brengen van een beweging van vernieuwing en verandering binnen en tussen gemeenten. Want door een andere manier van kijken, organiseren van werk en leidinggeven is er nog veel winst te behalen.

Gemeentebewegers vinden elkaar met als doel om betekenisvolle organisaties te creëren. Organisaties die iets toevoegen aan de samenleving, waar mensen kunnen doen wat ze moeten doen en wat er toe doet. Zonder belemmerende regels, onnodige mechanismen en bureaucratisch geneuzel.

Initiatiefnemers Gemeentebewegers


Marieke van der Meché

Marieke van der Meché is resultaatgericht en gedreven verbinder. Ze helpt ambitieuze gemeenten die met het oog op de toekomst hun organisatie anders willen organiseren bij organiseren van impactvolle belevingen en het inzetten van de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plaats, om hen hierbij te ondersteunen. Met oor voor de problemen van de klant en oog voor talent weet ze altijd de juiste verbindingen te maken waardoor de gemeente uiteindelijk veel geld en tijd bespaard wordt. Op die manier heeft ze al veel gemeenten geholpen om hun afdeling/organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Initiatiefnemer van Gemeentebeleving, impactvolle belevingen voor gemeenten die vooruit willen.

Email: marieke@gemeentebewegers.nl
telefoon: 06-10449370
Linkedin: Marieke van der Meché


Solita Bruning

 

Email: solita@gemeentebewegers.nl
telefoon: 06-52450016

Ben jij een interimmer met een future proof mindset?
Jij weet dat blauwdrukken niet meer bestaan en organiseert organisch. Je manier van leren is door te doen en te experimenteren. Je hebt moed, bent integer en blijft trouw aan je eigen waarden. Je durft mensen aan te spreken en gaat voor een bijdrage in het grotere geheel.

Neem contact op →

Ontmoet Gemeentebewegers

Of wil je eerst nog nader kennismaken. Je ben welkom op een van onze activiteiten:

Schrijf in je agenda

Meld jezelf of jouw team aan voor één van onze events

Vrijdag 13 april

‘in gesprek met’
Ingmar Kappers
behandelen van actuele casussen

Donderdag 19 april

Gemeentebewegers Koplopers Club
Eerste bijeenkomst

Vrijdag 6 april

Gemeentebewegers innovators team
Eerste bijeenkomst

Vrijdag 25 mei

Inspiratiesessie
Marie Louise Borsje over ‘Lui organiseren’

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Voornaam

E-mailadresinfo@gemeentebewegers.nl
06 104 493 70 (Marieke van der Meché)