Inspiratiesessie 'Creëer je eigen toekomst, door koersgevend leiderschap’

Cees Zwart zijn levenswerk staat in het teken van het dienen van het leven en het samenleven. Dat krijgt vorm in het begeleiden van mensen, organisaties en gemeenschappen naar een betere toekomst. Cees zal ons gedurende een dag meenemen in 'de werkelijkheid waarin we leven’, ‘het perspectief dat dit in zich heeft’ en hoe we daarin onze ‘eigen toekomst kunnen creëren’. Door je eerst bewust te worden door welke bril jij naar de wereld kijkt en vervolgens andere perspectieven te krijgen toegelicht, gaan we aan de slag (in een doe sessie) om een eerste stap te zetten in het creëren van je eigen toekomst. Grote kans dat er zich bij jou die dag ook een ‘inzicht’ (of meerdere) aandient. Cees heeft namelijk de gave om heel veel inspiratie te bieden terwijl hij je meeneemt in dat wat er op dit moment gaande is in de maatschappij. Hij vertelt en vertaalt dit zo helder en met zoveel wijsheid dat je er geen genoeg van kunt krijgen. Dit is ook gebleken bij vorige sessie afgelopen november.

Cees Zwart is raadgever, wereldverbeteraar en emeritus hoogleraar sociale pedagogiek aan de Erasmusuniversiteit van Rotterdam en emeritus hoogleraar organisatie ontwikkeling en menselijk kwaliteit aan Tilburg University.

Wij bieden Cees Zwart graag podium omdat zijn verhaal wat ons betreft bijdraagt aan het perspectief op een ‘nieuw verhaal’. Een verhaal waarbij het draait om de vraag hoe we de verandering van tijdperk kunnen beïnvloeden ‘richting beter’.

Anne Pastors is afgestudeerd in Bestuurs- en Organisatiewetenschappen in Nijmegen en freelance schrijver, toekomstontwikkelaar en ‘transformaatje’ in de publieke sector. Anne heeft meerdere boeken gepubliceerd en onlangs het boek Over Hoop uitgegeven waarin het levensverhaal van Cees Zwart wordt beschreven. Anne Pastors begeleidt de inspiratie dag.

Voor wie?

De dag is bij uitstek geschikt voor koplopers in organisaties, directie- en managementteams, organisatie veranderaars en HR adviseurs. Met andere woorden: mensen die zien dat zijzelf en/of hun organisatie moet (blijven) bewegen om bij te kunnen blijven in deze snel veranderende wereld.

Maar ook: voor iedereen die aanvoelt dat de wereld aan het veranderen is en zoekt naar een manier om hiermee om te gaan. Voor mensen die nieuwe kansen en mogelijkheden willen gaan ‘zien’ en hier vorm aan willen geven in hun dagelijks leven.

Wat levert het op?

• Zicht op nieuwe perspectieven, mogelijkheden en kansen
  • Inzichten die gaan doorwerken in je werkende en persoonlijke leven
  • Veel nieuwe wijsheid en dus weer een stukje persoonlijke groei!
  • Opgeladen en gedragen gevoel door zoveel ‘voeding’ voor de geest
  • Een optie op een eerste of volgende stap in jouw leven

Wanneer?

Vrijdag 27 september van 10 tot 15.30 uur, inloop vanaf 9.30 uur. Inclusief lunch. Na 15.30 uur is er de mogelijkheid tot netwerken.

• Inloop vanaf 9.30 uur - Start om 10 uur.
  • Welkom initiatiefnemers Gemeentebewegers Marieke en Solita
  • Introductie door Anne Pastors
  • De werkelijkheid waarin we leven. Door welke bril kijk jij?
  • De werkelijkheid in beweging. Nieuwe perspectieven toegelicht.
  • Wandellunch op de hei
  • Je eigen toekomst creëren. Optie nemen op een eerste stap
  • Doe sessie
  • 15.30 uur einde en mogelijkheid tot napraten

Lokatie

Graag nodigen wij je uit op onze nieuwe locatie: De Groene Afslag. Een inspirerende en energieke locatie waar wij samen met andere initiatieven en pioniers ons richten op de circulaire economie en het in beweging brengen van mensen en organisaties om aan te kunnen sluiten bij wat er om ons heen gebeurt.

We zijn heel trots dat wij onderdeel kunnen uitmaken van deze innovatieve en vooruitstrevende plek. We zijn er zeker van dat wij mensen en organisaties hier kunnen inspireren om te groeien en aan te haken bij de snel veranderende wereld. De Groene Afslag ligt aan de A1, in het groen en heeft gratis parkeergelegenheid.

Investering

Deelname aan deze inspirerende dag kost € 495,- per deelnemer.

Gemeentebewegers gaat echter voor de olievlek: Hoe meer mensen in je directe omgeving hetzelfde verhaal horen, hoe beter je met elkaar het ‘nieuwe perspectief’ verder kunt voortleven in je organisatie.

Dus neem je een of meerdere personen mee dan is de investering bij:

• 2 personen : € 450,- per persoon
  • 3 personen : € 400,- per persoon
  • 4 personen : € 350,- per persoon
  • Iedere 5e persoon mag gratis mee!
  • Prijzen zijn exclusief BTW, inclusief lunch en catering

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze inspiratiemail met tips, ervaringsverhalen en aanbiedingen over future proof organiseren

Voornaam

info@gemeentebewegers.nl
06 104 493 70 (Marieke van der Meché)